Albanian Ferries - Tragete Durres - Bari - Durres

Switch to desktop

Adriatica Queen

Anija jone eshte ne zoterim te certificates SIM-International Safety Management Code,Panama Maritime;Bureau Veritas(Regjistri I klasifikimit Francez).

Skeda Teknike ne Adriatica Queen

Trageti:

"ADRIATICA QUEEN"

Prodhim:

1974

Tonazhi Bruto:

10.002

Tonazhi Neto:

4.851

Permasat:

gjatesia 153.8 mt - gjeresia 22.3mt - zhytja 6.141

Motorri/Fuqia:

2*3238 kw dhe 2*2890 kw ,450 r.p.m.

Shpejtesia:

22  knots

Kapaciteti i pasagjereve:

1500

Kapaciteti i mjeteve:

32 trailer + 50 makina (ose 250 makina)

Garazhi:

730 ml

Kabina:

370/861 shtreter - te gjitha te vendosura ne katet e siperme, te gjitha te pajisura me wc/dush, kondicioner te rregullueshem

Duty Free Shop:

Kati 5

Diskoteka:

E vendosur ne katin 5

Bufe/Ristoranti:

Kati 5 - kapaciteti 230 persona

Pub

kati 5 - kapaciteti 52 persona

Bari qendror:

kati 5Sherbime ne Adriatica Queen:
 • Restorant ne bord
 • Salle e madhe vetesherbimi
 • Kuzhine italiane mund te akomodoje deri 44 te ftuar ne te njeten kohe
 • Bar me shumllojeshmeri antipastash (pica, hot dog, sanduice, embelsira etj.) dhe akullore ,Bufe “Poseidoni”mund te akomodoje deri ne 230 te ftuar.
 • Dyqane me nje game te gjere produktesh si parfume, cigare pije alkolike, suvenire,embelsira, veshje dhe artikuj te ndryshem per dhurata.
Argetim ne Adriatica Queen:
 • Filma dhe makina elektronike per tu argetuar dhe provuar fatin!” Pub Admiral “ ka nje kapacitet 52 te ftuar
 • Dhome loje per femije e vendosur ne Deck 5 ne te cilen femijet mund te luajne ne cdo ore te dites dhe ku oranizohen evente speciale.
 • Bar Baltic I vendosur ne deck 6 ne Adriatica Queen ka nje kapacitet shebimi 235 te ftuar njekohesisht.


  Akomodimi ne Adriatica Queen:
 • Anija “Adriatica Queen” kane ne total rreth 330 kabina te vendosura ne katet e anijes.
 • Anija ka 9 klasa akomodimi  te quajtura klasa A2, A3, A4, B2, B3, B4, C2, C4 dhe suita luksi me dritare.


  Dhomat e luksit

  Ka 4 suita te cilat jane me hapesire rreth 19 m2 te pajisura me krevat dopio ,divan ,banje,tavoline shkrimi,mini bar, tharese flokesh,televizor, rregullator i temperatures se kondicionerit dhe nje frigorifer. Keto dhoma jane te vendosura ne katin e gjashte dhe ne to perfshihet dhe sherbimi ne dhome.

  A2 Kabina
  Keto kabina jane rreth 11 m2 dhe jane te vendosura ne katin 4 & 6 .Ato jane me nje dritare krevate dyshe, TV, telefon, rregullator i temperatures se kondicionerit dhe tharese flokesh.
  Keto kabina jane te jashtme dhe te vendosura ne katin 4. Ato jane me dush, banjo, tharese flokesh, rregullator i temperatures se kondicionerit, radio, krevate dyshe.
  Jane rreth 55 kabina te ketij lloji te disponueshme ne bord.

  A3 Class (B)

  Keto kabina jane te jashtme dhe te vendosura ne katin 4. Ato jane me dush, banjo, tharese flokesh, rregullator i temperatures se kondicionerit, radio, krevate dyshe.
  Jane rreth 55 kabina te ketij lloji te disponueshme ne bord.

  B2 Class
  Keto kabina jane te jashtme  rreth 6 m2  me krevate dyshe, dushe, banje, rregullator i temperatures se kondicionerit.
  Ato jane te vendosura ne katin e 4. Kostoja e kesaj dhome varet nga numri i shtreterve te rezervuara, cmimi behet me i larte per kabina  teke. Gjenden 15 B2 kabina ne bord.
  Kabinat C klas jane 9 m2 te vendosura ne katin e katert. Keto kabina nuk kane dritare, por mund te akomodojne 2 persona me krevate dyshe ne cdo kabine. Ato jane me banja dhe dush.

  C2 Class
  Kabinat C klas jane 9 m2 te vendosura ne katin e katert. Keto kabina nuk kane dritare, por mund te akomodojne 2 persona me krevate dyshe ne cdo kabine. Ato jane me banja dhe dush.

  Shenim: Te gjitha kabinat dhe korridoret jane zona ku nuk pihet duhan. Ka zona te vecanta ku mund te pini duhan ne bord.

Designed by Oxygen Studio

Top Desktop version